• Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Szoftverhasználat ingyenesen

Tisztelt Szakértő! Az alábbi témában kérjük állásfoglalását. Meghirdettünk az idén januártól forgalomban lévő új programunkra (X-re) egy üzleti ajánlatot az alábbiak szerint: „Ingyenes saját használat! Ebben az évben a legalább 5 céges felhasználóink, saját irodájukban térítés nélkül használhatják az „X” program minden jelenlegi, és év végéig fejlesztett funkcióját. Ingyenes feladási modul! Ebben az évben a saját, és ügyfeleik által a „X” programba kiadott, rögzített számlák, bizonylatok könyvelő programba történő feladása térítésmentes.” Tehát mind a az „X” számlázó program, mind a könyvviteli programba történő feladáshoz használt feladási modul ingyenes, térítésmentes. Keletkezik-e utána fizetendő áfája cégünknek? Kell-e számlázni ügyfeleink felé? Ha igen, akkor hogyan? A teljes ár feltüntetése után egy negatív értékkel a számla végösszegének nullának kell lennie? A számlán szerepelnie kell, hogy a fizetendő áfát a számlakibocsátó fizeti? Mikor kell a számlát kiállítani? Mi az áfa teljesítési dátuma?


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
2020 július
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close