Hozzászólások 0

Ételfutár

Tisztelt Szakértő! Bistro a vendégek telefonos rendelésére ételt szállít ki futárral. A gyakorlat szerint a futár viszi magával a kézi nyugtatömböt, a vásárláskor átadja a vevőnek a helyszínen. Ezeket a pénzeket gyűjti egész nap egy felszolgálói pénztárcában, majd a nap végén a vezetőség felé elszámolja úgy, hogy 1. beütik egy összegben a nap végén a pénztárgépbe, 2. a nyugtatömbből megkapja a könyvelés a nyugtákat és azt könyvelik le. Kérem szépen megírni, hogy melyik a helyes a megoldás! Köszönöm szépen! Tisztelettel: Hné Zsuzsi


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2024 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1