Hozzászólások 0

Őstermelő saját gazdaságában előállított hús-, húskészítmény értékesítése

Tisztelt Szakértők! Ügyfelem őstermelő, saját gazdaságában előállított húskészítményeket értékesít (rendelkezik megfelelő hatósági engedélyekkel), a "műhely"-hez tartozó bemutatótermében. A kérdésem az, hogy pénztárgép használatára kötelezett-e, vagy elegendő a kézi nyugta, számla kiállítása. Az értékesítés időszakos, egy-egy falusi rendezvényhez kapcsolódóan, illetve meghirdetett falusi vendégasztal keretében értékesíti a saját készítményeit. Válaszukat előre is köszönöm!


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

Előfizetési csomagajánlataink:


 

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!
2020 február
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close