ÍH 2020.115

ORSZÁGOS ILLETÉKESSÉGŰ KÖZFELADATOT ELLÁTÓ SZERV ADATKEZELÉSE - KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉS A törvény "országos illetékességű közfeladatot ellátó szerv" fordulata minden olyan adatkezelőre vonatkozik, mely az egész országra kiterjedő tevékenységet folytat, függetlenül attól, hogy a tevékenységét az adatkezelő a közigazgatás szervezetrendszerén belül vagy azon kívül fejti ki. Az adatkezelő gazdálkodásának egy korlátozott köréhez kapcsolódó, kizárólag az adókedvezményből származó bevétel felhasználására szorítkozó

  • Kibocsátó(k):
  • Jogterület(ek):

MIRŐL SZÓL EZ A JOGSZABÁLY?

A Fővárosi Bíróság az alperest közhasznú szervezetként vette nyilvántartásba. A közhasznú alapítvány célja a magyar labdarúgó-utánpótlásnevelés fejlesztésének támogatása. Akadémiai rendszerben fogadja a tehetséges sportolókat az egész ország területéről, akiknek bentlakásos lehetőséget is biztosít, csapatait pedig országos bajnoki rendszerben versenyezteti, tevékenysége az egész ország területére kiterjed.
Az alapítvány a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény (...

HVG Orac

Jogszabálykövetés szolgáltatásunk szakmai szolgáltató partnere a

A folytatáshoz előfizetés szükséges.
A jogszabály aktuális szövegét és időállapotait előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el!

Előfizetési csomagajánlataink:

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close