
Frankó Éva 2005 óta a Sodexo Motivációs Rendszerek cafeteria-szakértője. Feladatai közé tartozik az ügyfél igényeinek megfelelően megtervezni a céghez illeszkedő cafeteria stratégiát, kialakítani az ezzel kapcsolatos komplex eszközrendszert, valamint tanácsadóként aktívan részt vesz a megvalósítási folyamatban is.
Emellett foglalkozik még a Sodexo cafeteria-szolgáltatásainak kidolgozásával és fejlesztésével.
Korábban megszerzett HR-es tapasztalatai során megismerte a béren kívüli juttatások motivációs hatásait mind a munkáltató, mind a munkavállalói oldalról. Szakterülete a cafeteria szabályzati háttér elkészítése, a dolgozói kommunikáció, illetve átfogó juttatásmenedzsment.
A SZAKÉRTŐHÖZ INTÉZETT KÉRDÉSEK
Megválaszolva
0 komment
Szállodai alkalmazottak részére szállás és étkezés biztosítása
Szja / Ekho / KülönadóA társaság szállodát üzemeltet. »
Megválaszolva
1 komment
Munkahelyi étkeztetés 2012
Szja / Ekho / KülönadóCégünknek telephelyén működő étkezőhelyen dolgozók napi egyszeri meleg ételt kapnak, amihez a munkáltató 300Ft/nap járul hozzá.Nincs külön helyiség a dolgozók étkezésére sem külön konyha. »
Megválaszolva
4 komment
Étkezési utalvány
Szja / Ekho / KülönadóHa a munkáltató nem Erzsébet utalványt, hanem pl. Sodexo étkezési utalványt ad a dolgozóinak, milyen közterhet kell ezután megfizetnie?
Megválaszolva
0 komment
Cafeteria juttatások saját tulajdonú kft. ügyvezetőjének
Szja / Ekho / KülönadóAz elmúlt időszakban 100%-os saját tulajdonú Kft-ben az ügyvezetői feladatokat alapítói határozat alapján munkaviszonyban láttam el, és ennek megfelelően Cafeteria juttatásokat biztosítottam az... »
Megválaszolva
0 komment
Cafeteria
Szja / Ekho / KülönadóTisztelt Szakértő !Egy társasvállalkozásban az ügyvezető tagi jogaviszonyban áll főfoglalkozásban, és egy alkalmazotja van a cégnek. »