hirdetés
További témák
  • Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Tanulmányi szerződés megszüntetése

Tisztelt Szakértő! Azonnali hatállyal felmondtam a munkáltatónak (nem próbaidő alatt). Ők a tanulmányi szerződéses összeg időarányos részét követelik, mondván, én idéztem elő azt, hogy nem tudom teljesíteni a tanulmányaimat (a munkaviszony megszüntetése miatt). Olvastam én is ilyen véleményt. Viszont az Mt. azt írja, hogy felmondással nem szünteti meg a munkavállaló a munkaviszonyt. Továbbá, ha nekik van igazuk, akkor csak annyit kellene tennie egy munkáltatónak, hogy "kikényszeríti" a munkavállaló ilyen lépését és még "olcsóbban" is megúszhatja. Ez persze csak a jogérzetem, nem jog. Ha tudom bizonyítani, hogy jogszerűen mondtam fel azonnali hatállyal, mentesülök a tanulmányi szerződésből eredő kötelezettségek alól? Köszönettel.


Szakértőnk válaszát csak előfizetőink olvashatják belépést követően. Amennyiben még nincs előfizetése, ezen az oldalon részletes információt tudhat meg választható előfizetési csomagjainkról.

Ha előfizetőnk, lépjen be!

hirdetés
hirdetés

Ha most fizet elő, garantáltan megkapja a HVG Extra Business és HVG Extra Pszichológia egy-egy számát, ezen kívül részt vehet a sorsoláson, amelyen wellnesshétvégét és Kern András zenés estjére nyerhet két jegyet! Az akció feltételei a 2018. április 26-tól 2018. május 31-ig megrendelt, és 2018. június 8-ig befizetett előfizetésekre vonatkoznak.
Részletek »

* A termékek külön megvásárlása esetén fizetendő ár.
** Az Adózóna.hu előfizetése után három személynek jár 2-2 kreditpont, amelyet elszámolhat a szakképzésébe. A kreditpontok kedvezettjeinek nevét és regisztrációs számát a rendeléskor megadott adatokkal a befizetés után kiküldött számlán tüntetjük fel.


 
TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!
hirdetés
2018 május
H K Sze Cs P Sz V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X