• Peszlen Teréz
Hozzászólások 0

Őstermelő saját gazdaságában előállított hús-, húskészítmény értékesítése

Tisztelt Szakértők! Ügyfelem őstermelő, saját gazdaságában előállított húskészítményeket értékesít (rendelkezik megfelelő hatósági engedélyekkel), a "műhely"-hez tartozó bemutatótermében. A kérdésem az, hogy pénztárgép használatára kötelezett-e, vagy elegendő a kézi nyugta, számla kiállítása. Az értékesítés időszakos, egy-egy falusi rendezvényhez kapcsolódóan, illetve meghirdetett falusi vendégasztal keretében értékesíti a saját készítményeit. Válaszukat előre is köszönöm!


A folytatáshoz előfizetés szükséges.
Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is.

 

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ
2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2