További témák

MBH 2008.07.224

- Egyszerűsített cégeljárás keretében hiánypótlásra felhívó végzés kiadására nincs jogszabályi lehetőség. [2006. évi V. tv. (Ctv.) 52. § (2) bek., 48. §]

  • Kibocsátó(k):
  • Jogterület(ek):
  • Tipus:

MIRŐL SZÓL EZ A JOGSZABÁLY?

Az A. zártkörűen működő részvénytársaság jogi képviselője a cégbírósághoz 2008. január 21. napján elektronikus úton, egyszerűsített cégeljárás keretében benyújtott kérelmében a cég nevében, rövidített elnevezésében, tevékenységi körében, a felügyelő bizottságában, valamint a vezető tisztségviselő megbízatásának időtartamában bekövetkezett változások cégjegyzékbe történő bejegyzését kérte.

Az elsőfokú bíróság a 2008. január 21. napján kelt végzésében a társaság jogi képviselőjét hiánypótlás...

HVG Orac

Jogszabálykövetés szolgáltatásunk szakmai szolgáltató partnere a

A folytatáshoz előfizetés szükséges

Lezárt cikkeinket és a szolgáltatásainkat előfizetőként olvashatja el, tájékozódjon, milyen előnyökkel jár az előfizetés és válasszon alábbi csomagajánlataink közül!

Ha előfizetőnk, lépjen be!
hirdetés
hirdetés

Ha most fizet elő, egy HVG magazin csomagot (HVG Extra A Nő és HVG Extra Business) is küldünk önnek, és 25%-os kedvezménnyel vehet részt a HVG Munkajog 2017 Konferencián! Az akció feltételei a 2017. március 20-ától május 2-áig megrendelt, és 2017. május 15-éig befizetett előfizetésekre vonatkoznak. Részletek »

* A termékek külön megvásárlása esetén fizetendő ár.
** Az Adózóna.hu előfizetése után három személynek jár 2-2 kreditpont, amelyet elszámolhat a szakképzésébe. A kreditpontok kedvezettjeinek neve és regisztrációs száma a befizetés után kiküldött számlán lesz feltüntetve.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X