hirdetés
További témák

MBH 2008.07.224

- Egyszerűsített cégeljárás keretében hiánypótlásra felhívó végzés kiadására nincs jogszabályi lehetőség. [2006. évi V. tv. (Ctv.) 52. § (2) bek., 48. §]

  • Kibocsátó(k):
  • Jogterület(ek):
  • Tipus:

MIRŐL SZÓL EZ A JOGSZABÁLY?

Az A. zártkörűen működő részvénytársaság jogi képviselője a cégbírósághoz 2008. január 21. napján elektronikus úton, egyszerűsített cégeljárás keretében benyújtott kérelmében a cég nevében, rövidített elnevezésében, tevékenységi körében, a felügyelő bizottságában, valamint a vezető tisztségviselő megbízatásának időtartamában bekövetkezett változások cégjegyzékbe történő bejegyzését kérte.

Az elsőfokú bíróság a 2008. január 21. napján kelt végzésében a társaság jogi képviselőjét hiánypótlás...

HVG Orac

Jogszabálykövetés szolgáltatásunk szakmai szolgáltató partnere a

A folytatáshoz előfizetés szükséges

Lezárt cikkeinket és a szolgáltatásainkat előfizetőként olvashatja el, tájékozódjon, milyen előnyökkel jár az előfizetés és válasszon alábbi csomagajánlataink közül!

Ha előfizetőnk, lépjen be!
hirdetés
hirdetés

Ha most fizet elő, a 2017. júniusban megjelenő HVG Adó 2017 – évközi változások különszámot is megkapja a csomag részeként – csomagválasztástól függetlenül! Az akció feltételei a 2017. június 20-ától július 31-éig megrendelt, és 2017. augusztus 12-éig befizetett előfizetésekre vonatkoznak. Részletek »

* A termékek külön megvásárlása esetén fizetendő ár.
** Az Adózóna.hu előfizetése után három személynek jár 2-2 kreditpont, amelyet elszámolhat a szakképzésébe. A kreditpontok kedvezettjeinek neve és regisztrációs száma a befizetés után kiküldött számlán lesz feltüntetve.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X