hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

  • adozona.hu

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakpolitikai kezdeményezésére, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a területi kamarákkal, az Infotér Egyesülettel és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökséggel (KIFÜ) együttműködve 2015-ben indította útjára a Modern Vállalkozások Programját, a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások digitális vállalkozásfejlesztését segítő projektjét.
A Program lebonyolítása Közép-Magyarország és az agrárágazat kivételével országosan zajlik.
A célok elérését egy 17+2 főből álló IKT tanácsadói hálózat segíti, melynek feladata, hogy díjmentesen átvizsgálja a csatlakozó vállalkozásokat, és testre szabott javaslatokat tegyen számukra a digitális fejlesztési lehetőségeik tekintetében. Tevékenységükkel olyan üzleti megoldások, eszközök és korszerű menedzsment módszerek meghonosítását szorgalmazzák, amelyek az elavulttá vált informatikai megoldások cseréjét, hiányzó eszközök és megoldások beszerzését eredményezik.
A programhoz a magyar vállalkozások díjmentesen csatlakozhatnak.

A Program szolgáltatásai a digitalizáció erősítéséhez kapcsolódnak. A digitalizáció vállalkozásfejlesztési szempontból bár horizontális, ám szakmailag egy speciális szakterület, ami külső segítség bevonása nélkül önállóan nem oldható meg. Ez a külső segítség a vállalkozások számára a Modern Vállalkozások Programja és az általa nyújtott szolgáltatások.

A program által biztosított 360° szolgáltatási modell:
díjmentes üzleti átvilágítás, problématérkép összeállítása,
díjmentes infokommunikációs szakértői tanácsadás, egyedi, cégre szabott fejlesztési koncepció készítése, javaslat informatikai megoldások bevezetésére,
Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítés: Kizárólag a Modern Vállalkozások Programjában szerezhető meg a „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” minősítés!
minősített szállítók egyedi termék/szolgáltatás ajánlattal, a program honlapján többféle szempont/kategória alapján szűrhető, olyan informatikai termékekről szerezhető információ, melyekkel a vállalkozások átválthatnak a digitális ügyintézésbe. Sok termékhez kedvezményes igénybevételi lehetőség, legalább 2 hónapos próbaidőszak, többletszolgáltatás, csomagajánlat, vagy akár ingyenesség is tartozik, ezek külön le is szűrhetők.
díjmentesen elérhető informatikai fejlesztésekhez kapcsolódó, digitális fogalmakat bemutató, szemléletformáló tartalmak, videók
vállalati digitalizációt érintő tematikus rendezvények (területi kamarákkal közös szakmai napok és országos események). A rendezvények ingyenesen látogathatók.

Célunk, hogy a vállalkozásokat nem a költséges, hanem a cél- és kockázatarányos informatikai fejlesztések irányába tereljük.

A Modern Vállalkozások Programja elérhetőségei:
https://vallalkozzdigitalisan.hu/
https://www.facebook.com/vallalkozzdigitalisan/
https://blog.vallalkozzdigitalisan.hu/
https://www.instagram.com/modernvallalkozasokprogramja/
https://www.youtube.com/channel/UCuQ0C77ZjPrNPdyDyx68NOg

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Kiegészítő tevékenységből származó bevétel

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Ingatlanértékesítés

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Végelszámolás alatt álló társaság vagyonának felosztása

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 január
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetÉs