További témák
  • Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

Szakácskönyv készítése

Tisztelt Szakértő! Az általam könyvelt cég egy interaktív szakácskönyv megjelentetésén dolgozik. A receptek majd egy telefonos applikáción keresztül lesznek láthatók. Az applikációt külső cég fejleszti, az erről készült szolgáltatásról számlát adnak, amit a szellemi termékek között fogunk majd kimutatni. A receptekhez fotó is készül, amihez legyártják az ételeket. Ehhez vettek már egy komplett konyhaberendezést, sütővel, főzőlappal. Az ételalapanyagokról pedig folyamatosan hozzák a könyvelés részére a számlákat. Az ügyvezető ráírja minden számlára, hogy az ételek ehhez a projekthez lettek vásárolva. Kérdésem az, hogy ha ezeket az ételszámlákat alapanyagként könyveljük, helyesen járunk-e el? Illetve az is felmerül, hogy az elkészült ételeknek mi a sorsa? Mi van, ha a cégnél dolgozó kollégák megeszik? Illetve mi van akkor, ha kidobják az ételeket? Hogyan kell ezt dokumentálni? A vállalkozásnak egyébként más a fő tevékenységi köre (kábeltévé-szerelés), így elég sokan dolgoznak a cégnél, van kapacitás az ételek elfogyasztására. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Kaszab Éva


Szakértőnk válaszát csak előfizetőink olvashatják belépést követően. Amennyiben még nincs előfizetése, ezen az oldalon részletes információt tudhat meg választható előfizetési csomagjainkról.

Ha előfizetőnk, lépjen be!


 
TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!
2019 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X