177 találat a(z) sztrájk cimkére

Nem sztrájkolnak a Magyar Államkincstár munkavállalói Cikk

Nem sztrájkolnak a Magyar Államkincstár munkavállalói július 17-én, miután a hivatal vezetése, valamint a Magyar Köztisztviselők és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete Magyar Államkincstár Országos Szakmai Tanácsa (MKKSZ MÁK OSZT) tárgyalásos rendezésben állapodott meg – közölte a Magyar Államkincstár pénteken az MTI-vel.

Sztrájkolnak a metrósok Madridban Cikk

Vasárnapig tartó folyamatos sztrájkot kezdtek szerda délután a madridi metróvezetők, és akciójuk egybeesik a városban tartott World Pride-dal, a hárommillió ember részvételével zajló melegbüszkeség hetével.

Sztrájk lesz a szlovákiai Volkswagennél Cikk

Kedd estétől bérkövetelésük teljesítéséért sztrájkolnak a Volkswagen szlovákiai leányvállalatának alkalmazottai, a június 20-án este hat órakor kezdődő, határidő nélküli munkabeszüntetésben a szakszervezet közlése szerint a dolgozók 85-90 százaléka vesz részt, ami miatt a gyártás teljes leállásával kell számolni.

Sztrájkolt az adóhivatal több tízezer dolgozója Romániában Cikk

Spontán sztrájkba kezdett a romániai adóhivatal több ezer alkalmazottja ma, ami miatt az ország számos megyéjében több órára leállt az intézmény működése.

BKV sztrájk – újabb fejlemények Cikk

Felfüggesztették a szakszervezetek az április második felére tervezett sztrájkot a BKV-nál az új bérajánlat miatt – közölte Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZ) elnöke az MTI-vel.

Elbocsátások miatt sztrájkolnak az Alitaliánál Cikk

Az Alitalia olasz légitársaság belföldi és nemzetközi járatainak 60 százalékát törlik a dolgozók sztrájkja miatt szerdán.

Többnapos sztrájkot hirdettek a BKV-s szakszervezetek Cikk

Sztrájkot jelentett be április harmadik és negyedik hetére a BKV-munkavállalók 80 százalékát képviselő két szakszervezeti szövetség pénteken. A munkabeszüntetés minden ágazatot érint.

Sztrájkolnak a vasutasok Romániában Cikk

Egy előre meg nem hirdetett munkabeszüntetés miatt nem fogadnak vonatokat a román vasutasok, ezért a nemzetközi járatok csak a határállomásig közlekednek szerdán – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Sztrájkfenyegetés a BKV-nál, letétbe helyezett felmondások Cikk

Sztrájkot jelentenek be április végére a tömegközlekedési dolgozók, ha a jövő hónap elejéig nem oldódik meg meg az ágazatban foglalkoztatottak bérhelyzete – közölte Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke ma az ATV-ben. Az érintett munkavállalók nyomásgyakorlásuk egyik eszközeként tömegesen helyezik letétbe a felmondásaikat arra az esetre, ha a munkáltató rövid határidővel nem teljesíti a követeléseiket. Cikkünkben sorra vesszük, hogy jogilag milyen lehetőségek állnak nyitva a tárgyaló felek előtt.

Megvan a bérmegállapodás a Lufthansánál Cikk

Ötéves huzavona után megszületett a bérmegállapodás a német Lufthansa légitársaság és a vállalat pilótáit képviselő szakszervezet között - jelentette a német cég szerdán.

Hétfőn tovább sztrájkolnak a berlini reptereken Cikk

Ismét sztrájkba lép hétfőn a berlini repülőterek földi kiszolgáló személyzete a pénteki munkabeszüntetés után, a schönefeldi és a tegeli repülőtéren ezért késésekre és járattörlésekre kell számítani.

Sztrájk a berlini reptereken Cikk

A földi kiszolgáló személyzet sztrájkja miatt csaknem valamennyi járatot törölték a két berlini nemzetközi repülőtér pénteki menetrendjéből.

Sztrájkolnak az argentin focisták Cikk

Az elmaradt bérek miatt a hétvégén sztrájkolni fognak a labdarúgók az argentin bajnokságokban.

Sztrájkolnak a közlekedési dolgozók Rómában Cikk

Szerdán az olasz főváros tömegközlekedési dolgozói négy órás munkabeszüntetést tartanak, csütörtökön pedig az Alitalia olasz légitársaság munkavállalói sztrájkolnak, de a járatok egy része már szerdán sem közlekedik.

Sztrájkot hirdettek a fővárosi közterület-fenntartónál Cikk

Sztrájkot hirdetett a szakszervezet a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nél, az elégséges szolgáltatások tárgyában indított bírósági eljárásban február 20-át jelölték meg a munkabeszüntetés időpontjának.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Egyszerűsített foglalkoztatás

dr. Kéri Ádám

ügyvéd, adatvédelmi tisztviselő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 február
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close