2 találat a(z) szabadulószoba cimkére

Szabadulószoba működtetése Kérdés

Tisztelt Szakértők! Kérdésem a következő: szabadulószoba működtetése után hogyan kell adózni? Engedélyköteles ez a tevékenység? Kell pénztárgépet használni? Egy ismerősöm katás egyéni vállalkozóként szeretné működtetni. Lehetséges ez? Én nem teljesen értek vele egyet, ezért gondoltam, hogy megkérdezem. Előre is köszönöm! Éva

Csapatépítő tréning, szabadulószoba Kérdés

Tisztelt Szakértő! Egy vállalat (Megbízó) saját telephelyén lévő helyiségben csapatépítő tréning szervezésére bíz meg ezzel foglalkozó vállalkozást (Megbízott). A résztvevők körét munkakör, beosztás alapján határozta meg a Megbízó, a munkavállalók szűk körét érintette. A program keretében „szabadulószoba” kerül kihelyezésre. Az ehhez szükséges kellékeket a Megbízó biztosítja. A program után a Megbízott írásbeli értékelést készít. A program keretében étkezés nem merül fel. Abban kérem állásfoglalását, hogy a „szabadulószoba” program elszámolható-e adómentesen? Vagy inkább szabadidő programnak tekinthető, egyes meghatározott juttatásnak minősül, ennek megfelelően adózik? Válaszát előre is köszönöm.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Tartós bérlet

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close