466 találat a(z) pályázat cimkére

Energetikai fenntarthatósági pályázat indul Cikk

Március 31-éig lehet pályázni fenntartható, energiatudatos és zöld kezdeményezésekkel az E.ON Energy Globe verseny magyarországi fordulójára.

Megjelentek a Magyar Falu Program első pályázati kiírásai Cikk

Az egyházi közösségeknek és a helyi önkormányzatoknak szóló két pályázati kiírással elindult a Magyar Falu Program – jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Perbál plébániáján tartott sajtótájékoztatón – írja a kormany.hu.

Otthoni segítő szolgáltatás: pályázati lehetőség Cikk

Fogyatékkal élő családtagjukat otthon gondozókat segítő szervezeteknek hirdettek pályázatot – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára pénteken az M1-en.

Támogatás kkv-knak új eszközök beszerzéséhez Cikk

Február 20-ától pályázhatnak a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) a 4,5 milliárd forint keretösszegű eszközbeszerzési támogatásra – közölte Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Még lehet pályázni a tanyafejlesztési programra Cikk

Több mint 1300 milliárd forintról született eddig döntés a Vidékfejlesztési Programban, ami 176 ezer kérelem támogatását jelenti – közölte az Agrárminisztérium szombaton az MTI-vel.

Saját célra használták az elnyert állami támogatást Cikk

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt emeltek vádat öt ember ellen, többüket üzletszerűen elkövetett pénzmosással és hamis magánokirat felhasználásával is vádolják – közölte a Heves megyei főügyész szerdán az MTI-vel.

Hamarosan zárul az idei utolsó GINOP-os K+F pályázat Cikk

Már csak három hétig, február 28-áig lehet beadni a GINOP-2.1.2-8.1.4-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében elnevezésű pályázatot – írja közleményében a Via Credit pályázati tanácsadó.

Őstermelő támogatásának elszámolása Kérdés

Tisztelt Szakértő! Egy őstermelő elnyert egy pályázatot, támogatási intenzitás 40 százalék. Az eszközök beszerzésre kerültek 2018-ban, aktiválva is lettek, ezért meg kell kezdeni az értékcsökkenést. A támogatás elszámolása folyamatban, tehát még nem tudni, hogy pontosan mennyit fognak ténylegesen utalni. 2019-ben a támogatást figyelembe fogom venni, és ugyan abban az összegben értékcsökkenést fogok rá elszámolni. Kérdésem, hogy 2018-ban mennyi értékcsökkenést számolhatok el így, hogy nem tudom a támogatás összegét? Válaszát előre is köszönöm.

Lendület program: három kategóriában várja az MTA a fiatal kutatók pályázatait Cikk

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pályázati felhívást tett közzé új Lendület-kutatócsoportok létrehozására. A legjobb fiatal magyar kutatókat hazahívó, illetve itthon tartó program keretében korhatár és kutatási célirány szerint három kategóriában várják a pályázók jelentkezését.

A háztartási gépek csereprogramjában 119 ezer pályázat érkezett be Cikk

Az Otthon melege program háztartásigép-csere alprogramjába 119 ezer pályázat érkezett be, ezekből már 40 ezret bíráltak el és mindegyik megkapta a támogatást – mondta Weingartner Balázs az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fenntarthatóságért felelős államtitkára pénteken az M1 -en.

Alapképzésben részt vevő ápolók is pályázhatnak Mihalicza-ösztöndíjra Cikk

Már nemcsak csak a mesterképzésben, hanem a felsőoktatási alapképzésben részt vevő ápolók is pályázhatnak Mihalicza-ösztöndíjra – ismertette az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára az M1-en csütörtökön.

5,9 milliárd forintos pályázati keret civil szervezetek részére Cikk

Megjelentek a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázati felhívásai, a civil szervezetek idén összesen 5,9 milliárd forintos keretösszegre nyújthatnak be pályázatokat – jelentette be a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára egy szakmai rendezvényen Nyíregyházán.

5,8 milliárd forintra pályázhatnak háziorvosi praxisok Cikk

Család- és gyermekorvosi praxisközösségek, praxisok, illetve fenntartó önkormányzatok 5,8 milliárd forintra pályázhatnak népegészségügyi feladatok hatékonyabb ellátására, illetve prevencióra – jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán Budapesten.

Megjelent a Pest megyei kkv-k eszközberuházásait támogató pályázat Cikk

Megjelent 4,5 milliárd forint keretösszeggel a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) eszközberuházásait támogató pályázati felhívás második üteme – közölte Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára pénteken az MTI-vel.

Újraindul a konvektorcsere-pályázat Cikk

Jövőre 2 milliárd forintos keretösszeggel újraindul az Otthon melege program konvektorcsere alprogramja – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fenntarthatóságért felelős államtitkára pénteken Budapesten.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Bérmunka

Bunna Erika

adótanácsadó

Kéményellenőrzés költsége

Nagy Norbert

adószakértő

Osztrák biztosítás

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 október
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetÉs