4 találat a(z) munkahelyteremtési támogatás cimkére

Új törvény: jönnek a foglalkoztatásfelügyelők, ellenőrzik az állami támogatásban részesülőket Cikk

A foglalkoztatást elősegítő szolgáltatásokról és támogatásokról, valamint a foglalkoztatás felügyeletéről szóló új törvényjavaslatot terjesztett az Országgyűlés elé a kormány.

80 milliárd forintos munkahelyteremtő bértámogatási program indul Cikk

Munkahelyteremtő bértámogatási program indul nyolcvan milliárd forintos keretösszeggel, amely 70 ezer ember munkába állását segíti – jelentette be Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára mai online sajtótájékoztatóján.

Több mint 4 milliárd forint munkahelyteremtő támogatásra Cikk

Több mint 4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert el 293 vállalkozás a Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatása programban – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

Új munkahelyteremtési támogatás Kérdés

Tisztelt Szakértő! Önkormányzati támogatási szerződés alapján 1 fő után munkahelyteremtésre, decemberben megérkezett ügyfelem számlájára a megítélt egyösszegű, egyszeri támogatás. Sajnos a szerződésből számomra nem derül ki, hogy ez pontosan mire (bérre és járulékra) és mennyi időre vonatkozik? A szerződésben csak annyi szerepel, hogy új munkahely teremtésre kell fordítani és legalább 3 évig fenn is kell tartani a meglévő átlagos statisztikai létszámot. A számviteli törvény alapján a támogatás elszámolása úgy történik, hogy a bevétel a költség felmerülésekor kell, hogy realizálódjon. (Addig halasztott bevételként kell nyilvántartani.) Mindezek alapján azonban fogalmam sincs, hogy hogyan számoljam el? Köszönettel: Lédererné

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Ingatlanvásárlás illetékalapja

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

Katás vállalkozó munkaviszony mellett

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 március
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close