4 találat a(z) hiánypótlás cimkére

Többszöri hiánypótlási felszólítás után sem volt elégedett az MNB a Raiffeisen Bankkal – jókora bírság lett a vége Cikk

Az MNB 34 millió forint bírságot szabott ki a Raiffeisen Bankra, mivel az az elmúlt bő egy évben – két hiánypótlási felszólítás ellenére – sem javított ki teljes körűen egyes, a jegybank korábbi határozatában megállapított informatikai, work-out és betétbiztosítási hiányosságokat, olvasható a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján.

Egyszerűsített végelszámolás, hiánypótlás Kérdés

A katalanyiság megszűnéséről döntött a Kúria Cikk

Tájékoztatót tett közzé a Kúria Kfv.V.35.193/2018/6-os számú ügyben hozott döntéséről a testület honlapja: A kisadózó vállalkozások tételes adóalanyiságú felperesi társaságban a kisadózó tag tagi jogviszonya megszűnt, a vállalkozás tevékenységében más bejelentett kisadózó nem működött közre, és új kisadózó bejelentésére a felperes részéről nem került sor.

E-papír Kérdés

Tisztelt Szakértő! Szeretném megkérdezni, hogy az e-papíron keresztül küldött levélről kapunk-e valahova valamilyen visszaigazolást, hogy a címzett megkapta? A NAV szólított fel bennünket egy kérelem kapcsán hiánypótlásra, amit ezen a rendszeren keresztül küldtem el csatolmányokkal együtt. De visszakeresni sem lehet azt, amit elküldtem. Kinyomtatásra sincs lehetőség ezen az oldalon (csak a piszkozat mentésére). Mivel minden határidőhöz kötött, így csak reménykedhetek abban, hogy minden rendben megy a maga útján? Vagy gyanakodnom kellene, ha nem kapok választ pár napon belül? A bevallások esetén már kapásból jön a feladási igazolás, illetve a letöltési igazolás. Ennél a rendszernél ilyesmire ne is számítsak? Válaszát előre is köszönöm.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓ

Kérdések és válaszok

Kedvezményezett átalakulás

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

Duális szakképzés munkaszerződés

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 július
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs