10 találat a(z) fémkereskedő cimkére

Illegális fémkereskedőket fogott a NAV Cikk

Több mint négy tonna gépjármű-alkatrészt, valamint 16 bontásra szánt járművet foglaltak le három Veszprém megyei illegális fémtelepen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai.

Fémkereskedelmi engedély Kérdés

Tisztelt Szakértő! Kell-e fémkereskedelmi engedély olyan cégnek, amely alumíniumot importál az EU-ból, és Magyarországon értékesíti azt, magyar partnernek? Köszönettel: Céghmester

Illegális fémtelep: a talált érték többszöröse lehet a bírság Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei illegális fémtelepet számoltak fel Budapesten, és több mint 25 tonna fémhulladékot foglaltak le.

Újból lebukott az illegális fémkereskedő Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 1230 kilogramm fémhulladékot foglaltak le egy nagyhalászi illegális fémtelepen.

Gyanús eredetű kábelek fémkereskedőknél Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei mintegy egymillió forint bírságot szabhatnak ki azoknak a fémkereskedőknek, akik engedély nélkül vettek át erősáramú magasfeszültségű kábeleket, és alumínium villanyoszlopot.

Illegális fémkereskedők buktak le Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Budapesten és Pest megyében két fémkereskedelmi ellenőrzés alkalmával több mint 850 kilogramm fémhulladékot találtak. Illegális fémkereskedelmi tevékenység miatt mindkét esetben összesen többszázezer forint bírság kiszabása várható.

Másodszor is elkapta a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei várhatóan 8 millió forint bírságot fognak kiszabni arra a magánszemélyre, aki illegálisan kereskedett fémhulladékokkal, és akinél lefoglaltak több mint 2,5 tonna fémet.

Fiktív számlákkal óriási összegeket csaltak Cikk

Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a NAV dél-dunántúli pénzügyi nyomozói egy baranyai fémkereskedő családi vállalkozás ügyében. A megalapozott gyanú szerint a családtagok és a kapcsolódó cégek fémhulladék szabálytalan adásvételével és valótlan költségek fiktív számlák alapján történő elszámolásával 400 millió forintot csaltak el.

Illegális fémkereskedőt csípett fülön a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei illegális fémtelepet számoltak fel Halásztelken és lefoglaltak 2 tonna fémet, valamint az azt szállító tehergépkocsit is.

Csatornafedél, vízelvezető rács, tűzcsap volt a fémkereskedőnél Cikk

A NAV pénzügyőrei Budapesten egy fémkereskedelemi telephelyen több mint 5 tonnányi engedélyköteles fémtermék átadását akadályozták meg.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Használt tárgyi eszközök átvétele és vámolása

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

9 személyes személygépjármű vásárlás

Bunna Erika

adótanácsadó

Román magánszemélynek számlázás

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 július
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close