44 találat a(z) csökkentés cimkére

Tényleg jön a járulékcsökkentés? Cikk

Jövő januártól elindul a több éves járulékcsökkentési program, a Figyelő információja szerint azonban ennek valamiképpen feltétele lesz, hogy a cégek emeljék a foglalkoztatottak bérét.

Lakóingatlan-bérbeadás – kollégiumi díj Kérdés

Tőkecsökkentés után mikor kell az adót és járulékot megfizetni? Kérdés

Törzstőkecsökkentés után üzletrész-értékesítés Kérdés

Veszélyben a nyugdíjak Cikk

Ha sikeres lenne a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazása érdekében tervezett referendum, akár nyugdíjcsökkentéssel is számolhatnak az öregségi ellátásban részesülők – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az origo.hu-nak adott interjújában.

Inog a román adócsökkentés? Cikk

Románia nem állapodott meg az Európai Bizottság szakértőivel a Bukarest által január 1-jétől tervezett adócsökkentésekről – jelentette be Eugen Teodorovici román pénzügyminiszter.

Adócsökkentések a szomszédban Cikk

A román képviselőház megszavazta szerdán a kormány által beterjesztett adótörvényt, amely szerint január 1-jével 19 százalékra csökken az áfa a jelenlegi 24 százalékról.

Őstermelők adóbevallása: így csökkenthető a bevétel Cikk

A 1453-as bevallás benyújtására kötelezett őstermelők csökkenthetik e tevékenységből származó bevételüket csökkentsék egyebek között a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő személyek foglalkoztatásához kötődő kiadással vagy annak egy részével.

Ki, mennyit nyer az adócsökkentésből? Cikk

Az adócsökkentés költségvetésének nevezte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter mai sajtótájékoztatóján a jövő évi büdzséről szóló törvényjavaslatot.

Ezt várja az adócsökkentéstől a kormány Cikk

A kormány a sertéshús áfájának csökkentésével lehetővé teszi, hogy a fogyasztói árak ténylegesen csökkenjenek, fontos, hogy a kereskedők ezt ne nyeljék le – mondta Pankucsi Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára az M1 aktuális csatornán szombaton.

Adócsökkentésekről tárgyalt a kormány Cikk

A kormány a mai ülésén a 2016-os költségvetés kapcsán megtárgyalta az adócsökkentési javaslatokat is – jelentette be Varga Mihály.

Jócskán csökkentenék az áfát a csalások visszaszorítása érdekében és eltörölnék az osztalékadót is Romániában Cikk

A jelenlegi 24-ről 20 százalékra csökkentené az általános forgalmi adót (áfa) és eltörölné az osztalékadót a román kormány jövőre - jelentette be Victor Ponta miniszterelnök szerdán.

Vállalkozói osztalékalap csökkentése Kérdés

Nyugdíj: jön a csökkentés. Egymást érik a megszorítások a szerbeknél Cikk

A progresszív adózás után októbertől progresszív nyugdíjcsökkentést vezet be a szerb kormány - jelentette be Aleksandar Vucic miniszterelnök a szerbiai közszolgálati televíziónak adott interjújában.

MSZP: tömeges nyugdíjcsökkentést okozna az ellátás gyermekszámhoz kötése Cikk

Az MSZP népesedéspolitikai intézkedésnek álcázott tömeges nyugdíjcsökkentésnek tartja azt, hogy a gyermekek számához kötnék a nyugdíj mértékének megállapítását.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Önkéntes pénztárakra rendkívüli kedvezmények

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Civil szervezet megszüntetése

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 április
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close