15 találat a(z) csányi sándor cimkére

Mészáros Lőrinc megelőzte Csányit. Ők a legvagyonosabb magyarok Cikk

A 100 Leggazdagabb magyar listáját már nem az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, hanem Mészáros Lőrinc vezeti. Kettejük becsült vagyona között 35 milliárd forint a különbség – írja a hvg.hu.

Internetes csalás az OTP-nél! Csányi Sándor nevével és fotójával próbálnak átverni Cikk

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank: a csalók Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatójának nevével és arcképével visszaélve, helyenként hibás magyarsággal készült internetes hivatkozásokban kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatásokat próbálnak népszerűsíteni. Az OTP Bank az ügyben büntetőfeljelentést tesz – közölte ma a pénzintézet.

Még gazdagabbak lettek a gazdag magyarok Cikk

Mennyivel gyarapodott a 2010-es fideszes hatalomátvétel óta a NER-hez köthető vállalkozók vagyona? A hvg.hu utánanézett.

Csányi beszállt Mészáros cégeibe Cikk

Az OTP Csoport értékpapíralapjai részvénycsomagokat vásároltak a Konzum Nyrt.-ből és Opus Global Nyrt.-ből.

Csúcsot javítottak vagyonuk hízlalásával a leggazdagabb magyarok Cikk

Rekordot döntöttek a magyar milliárdosok, vagyonuk egy év alatt 890 milliárd forinttal 4267,4 milliárd forintra nőtt 2017 végére a napi.hu hírportál kiadványának becslése szerint.

Magyar is van a dollármilliárdosok listáján Cikk

Csányi Sándor üzletember ismét felkerült a Forbes világ leggazdagabbjait összesítő, kedden közzétett listájára.

Ők a leggazdagabb magyarok Cikk

Ismét Csányi Sándor vezeti a Napi.hu gondozásában megjelent A 100 leggazdagabb 2017-as listáját, ahová idén hét új nábob érkezett. A Befolyásbarométer dobogójára pedig újra Orbán Viktor, Csányi Sándor és Lázár János került.

Ők a leggazdagabb magyarok Cikk

Tovább nőtt a leggazdagabb magyarok vagyona. A Napi.hu magyarországi listáján szereplők összvagyona idén már megközelítette a 2800 milliárd forintot (azaz a kilencmilliárd eurót), ez 180 milliárddal haladja meg az egy évvel korábbit (a múlt évi 160 milliárdos emelkedés után), miközben mindkét évben nulla közeli volt az infláció Magyarországon.

Ők a leggazdagabb magyarok Cikk

Továbbra is Csányi Sándor, az OTP bank vezére, a Mol alelnöke a leggazdagabb magyar a Napi.hu gazdasági hírportál gondozásában megjelent, "A 100 leggazdagabb" című kiadvány szerint.

Ők a leggazdagabb magyarok. Kijött a lista Cikk

Egyéves születésnapja alkalmából közölte először a leggazdagabb magyarok listáját a magyar Forbes. Ezzel közel egy időben, a listázás műfajának megteremtője, az amerikai Forbes is publikálta saját rangsorát. Mindkét lista élére IT-milliárdos került.

Óriási állami támogatás a leggazdagabb magyar cégének Cikk

A kormány, egyedi döntés alapján, 1,46 milliárd forinttal támogatja a Bonafarm csoport új vágóhídjának megépítését Mohácson, amelynek összköltsége 7,3 milliárd forint lesz - mondta Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken Budapesten újságíróknak.

Új név a milliárdos agrárosok között Cikk

Csányi Sándor, Bige László és Leisztinger Tamás – a napi.hu legújabb százas listája szerint továbbra is ők azok a leggazdagabb magyarok, akiknek közük van az agrárgazdasághoz is. Az összeállítás szerint a legvagyonosabbak csaknem egyharmada hozható összefüggésbe az agráriummal, az első két helyen álló Csányi és Bige ráadásul tavaly óta egymás kifejezett konkurenseinek tekinthető az agrárpiacon. – írja az agrárszektor.hu.

Ők a leggazdagabb magyarok Cikk

Csányi Sándor tavaly 15 milliárddal, 150 milliárd forintra gyarapította vagyonát, így 2011 óta egymás után negyedszer lett a leggazdagabb magyar – derül ki a Napi.hu kiadásában idén immár 13. alkalommal megjelenő A 100 leggazdagabb című kiadványból.

Csányi: az OTP elbírja a bankadót, nem hárít az ügyfelekre Cikk

Orbán Viktor miniszterelnök a bankadó erre az évre tervezett részével kapcsolatban semmilyen változtatási lehetőséget nem lát, szerinte ez kiderül a benyújtott törvényjavaslatból is.

Csányi Sándor zsarolása: hol tart a nyomozás? Cikk

A Bankár vállalkozáscsoport tevékenységét vizsgáló, nyolc évvel ezelőtti APEH-papírokért követeltek 12,5 milliárd forintot az OTP-ban elnök-vezérigazgatójától. Mennyit értek ezek Csányinak és mi állt pontosan ezekben a dokumentumokban? Erről jelent meg cikk a Magyar Narancs mai számában.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Magánszemély termékbeszerzése EU-ból

Nagy Norbert

adószakértő

Külföldi autó tartós bérlet

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 november
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
hirdetÉs