37 találat a(z) bevallási határidő cimkére

2018. évi bevallási határidő Kérdés

Katás vállalkozónak 2019. febr. 25. a határidő? Aki nem katás, annak is? Vagy május 20-áig kell beadnia? Nem egyértelmű, amit kiküldött a NAV. Köszönöm.

Bevallás a környezetterhelési díjelőlegről Esemény

Újabb támpontok a taobevallás elkészítéséhez Cikk

Május 31-éig a társasági adóalanyok többségének teljesítenie kell a 2016. adóévi adóra vonatkozó bevallási kötelezettségét. Cikkünk tegnap megjelent első részében az általános tudnivalók mellett ismertettük az adóalapot érintő új szabályokat és a civil szervezetekre vonatkozó jelentősebb változásokat. Írásunk második részében az új adókedvezményre, az adóról való rendelkezésre, a növekedési adóhitelre, illetve a csekély összegű támogatásra vonatkozó szabályokat mutatjuk be.

Adók bevallása Esemény

Kft. 2015. évi támogatási kérelme Kérdés

2016.06.06.-07.02. között kaptunk meg határozatokat, történtek meg kiutalások, melyekre 2015. évben adtunk be támogatási kérelmet. Mivel nem tudtuk, hogy kapunk-e, ha igen, mennyi támogatást, így a tao bevallás/mérlegkészítéskor nem is kerültek bele, mint várható bevételek. A mérlegfőösszeg 2 százalékát meghaladja a teljes összeg (több jogcímen kaptunk). Milyen opciók vannak erre a helyzetre és mik a következmények? A tao része érdekel, mivel a beszámolót tudom, hogy nem lehet újra közzétenni.

Bevallás baleseti adóról Esemény

Adók, járulékok bevallása Esemény

Bevallás Esemény

Evából katába Kérdés

Tisztelt Szakértő! Adott vállalkozó 2014. évben szüneteltette evás vállalkozását 10. 29-éig, majd belépett a katába 11. 01-jei dátummal. Abban kérném a segítségét, hogy a 14KATA nyilatkozaton kívül milyen bevallási kötelezettsége van 02. 25-éig? Esetleg 05. 20-áig? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Király A.

Bevallási hajrában az evások egy része is: itt vannak a fogódzók! Cikk

Február 25-e a bevallási határidő azoknak a vállalkozásoknak is, amelyek az egyszerűsített vállalkozási adó (eva) hatálya alá tartoznak, és bevételi nyilvántartást vezetnek. Az utolsó simítások előtt a legfontosabb tudnivalókra hívjuk fel a figyelmet.

Szünetelő egyéni vállalkozás bevallási határideje Kérdés

Tisztelt Szakértő! Kérdésem a szünetelő egyéni vállalkozások bevallási határidejével kapcsolatos. Eddig minden évben a szünetelő (egész évben vagy csak részben) vállalkozók adóbevallását február 25-éig nyújtottam be. A 1453-as szja-bevallás kitöltési útmutatóján ez áll: A bevallás benyújtási határideje azon egyéni vállalkozó esetében, aki a tevékenységét megszünteti az adóévben, vagy az adóév utolsó napján (is) szünetelteti, 2015. május 20. Vagyis akkor, aki év közben ugyan működött, de 12. 31-én szünetelő egyéni vállalkozó, akkor annak a bevallási határideje május 20.? Köszönöm válaszát. Fazekasné

Kata, eva, éves áfa: már csak pár nap a bevallási határidő Cikk

Több adónemben jövő kedd, azaz február 25-e a bevallás határideje - figyelmeztet honlapján a NAV.

Bevallási határidők és tennivalók májusra vállalkozásoknak Cikk

Május vége nem csupán az éves társaságiadó-bevallás benyújtásának határidejét jelenti, többek között az iparűzési adó, az innovációs járulék, és a hitelintézeti járadék bevallásának határideje is egyben, ráadásul több, adózási szempontból fontos döntés meghozatalának ekkor jön el az ideje. A Deloitte összegyűjtötte a legfontosabb teendőket.

Február 25: bevallási és befizetési határidő Cikk

Újabb bevallási határidő közeledik, az adóhatóság hétfőig, azaz 2013. február 25-ig több százezer bevallást vár.

Cégautóadó: július 20-áig a magánszemélynek is fizetni kell Cikk

A saját személygépkocsi használata miatt költséget tételesen elszámoló magánszemélyek se felejtsék el, hogy a második negyedévi cégautóadó-fizetési és -bevallási kötelezettségük határideje július 20-a.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓAJÁNLÓ

Kérdések és válaszok

Mikrogazdálkodói beszámoló

Kis Gábor

számviteli és adótanácsadás

Finacont Kft

Visszadó

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Monitor előtti munkavégzés

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 május
H K Sze Cs P Sz V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs