58 találat a(z) adózóna cimkére

Meghosszabbítottuk a határidőt: nyerjen előfizetést az Adózóna-kvízzel! Cikk

Ön mennyire felkészült könyvelő? Tegye próbára tudását, és nyerjen éves Adózóna előfizetést!

Munkajog konferencia: 20 százalék kedvezmény Adózóna előfizetőknek! Cikk

Tudjon meg mindent az új munka törvénykönyve gyakorlati alkalmazásáról, az átmeneti rendelkezésekről, a módosító rendelkezésekről és a hatályon kívül helyezésekről. Adózóna előfizetőként 20 százalék kedvezménnyel (5980 forint engedmény) vehet részt!

Jogszabálymódosítások és NAV-visszafizetések az Adózóna cikke alapján Cikk

Mégsem kell 6390 forintot fizetniük a korhatár előtti nyugdíjasoknak. A Nemztetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Adó-és Vámhivatal is egyetért abban az Adózóna szakértőjével, hogy félreérthető a jogszabály. Magyarán jogértelmezési problémáról van szó, amit, az Adózónának tett ígérete szerint, a minisztérium hamarosan orvosol. Az adóhatóság pedig visszafizeti azokat a járulékokat, amelyeket idáig befizettek az adózók a fenti jogcímen.

Adózóna 2.0 - Gyakran Ismétlődő Kérdések Cikk

Tegye fel kérdését személyesen az Adózóna szakértőinek! - rendhagyó esemény Cikk

Önnek is vannak kérdései a 2012-es adóváltozások kapcsán? Van véleménye a megújult Adózónáról? Most elmondhatja és kérdéseit is felteheti, ha eljön az Adózóna rendhagyó eseményére!

Bemutatkozik a megújult Adózóna Cikk

Megújult és Magyarországon egyedülálló szolgáltatáscsomaggal bővült az Adózóna, a HVG Kiadó több mint 4 éve működő adózási portálja.

Adóváltozások 2010: mi mindent kell észben tartani? Cikk

Társasági adó, áfa, szja, járulékfizetés - többek között ezeket a témákat érintette az Saldo és az Adózóna november 23-24-én tartott közös konferenciája. Összefoglaló.

Adózóna-konferencia: évközi adóváltozások 2009 Cikk

A nagy vihart kavart évközi adóváltozásokat ismertetik szakértők a HVG Adózóna és a Conforg közös júniusi konferenciáján. A legfontosabb témákról hallgathat előadást: szja, adótörvények, tb és nyugdíj.

2009-es adóváltozások: tények, értelmezések, tanácsok Cikk

Februárban Adóváltozások 2009 címmel adókonferenciát rendez a HVG adózási portálja, az Adózóna és a Conforg. A rendezvényen a gazdálkodást meghatározó jogszabályokról és azok alkalmazásáról lesz szó.

Adózóna-játék: ki nyerte a wellness hétvégét? Cikk

Mikortól hatályos az új áfatörvény? Mennyi lakásszerzési kedvezmény jár a 2008-ban lakást vásárlóknak? Összesen mennyi szja-t kell fizetni, ha a bruttó munkabér 170 ezer forint? Kisorsoltuk a nyertest.

Jelentkezési lap a HVG Adózóna februári konferenciájára (x) Cikk

Amennyiben szeretné tudni, hogy milyen adózási szabályok és hogyan változnak 2009-ben, jelentkezzen a HVG Adózóna és a Conforg március16-i adókonferenciájára az alábbi űrlap kitöltésével és visszaküldésével.

Adózóna nyereményjáték: ki nyerte az ötcsillagos hétvégét? Cikk

Mikortól hatályos az új áfatörvény? Mennyi lakásszerzési kedvezmény jár a 2008-ban lakást vásárlóknak? Összesen mennyi SZJA-t kell fizetni, ha a bruttó munkabér 170 ezer forint? Ezekre a kérdésekre adott helyes válaszaival nyert kétszemélyre szóló hétvégét ifjabb Pecze János az Adózóna novemberi sorsolásán.

Hirdetési információk Cikk

Adózóna.hu hirdetési árai A HVG Kiadó csoport oldalainak hirdetési árait itt olvashatja. 

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Családi gazdálkodó szocho elszámolása

Lepsényi Mária

adószakértő

Ingatlan ajándékozása utáni szja

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 május
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close