2 találat a(z) Adózóna akció cimkére

Lazítson egy kicsit a HVG legújabb könyveivel – nyugodt lehet, az Adózónával eközben is mindenről időben értesül Cikk

A bevallási időszak és az éves beszámolók leadása minden évben próbára teszi az adózási kérdésekkel foglalkozó szakembereket. Idén ezt még a koronavírus okozta veszélyhelyzet is fokozta. Ember legyen a talpán, akinek mostanra még nem zilálódtak szét az idegszálai. Május végével szerencsére mindkét szempontból egy kicsit fel lehet lélegezni, ki lehet lazítani. A pihenéshez szeretnénk mi is hozzájárulni, a legfrissebb HVG könyvekkel és egy kis friss nyári illattal szeretnénk örömet szerezni.

Ne maradjon le! Előfizetőink most számviteli és home office iratmintákat is kapnak a csomagban Cikk

Adózóna – a nélkülözhetetlen munkatárs. A koronavírus-járvány időszaka alatt az Adózóna látogatottsága még magasabb, mint korábban. Nem véletlen, hiszen portálunkon a járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről is naprakész, megbízható információkat, kézzelfogható gyakorlati segítséget találnak olvasóink. Előfizetőink most legújabb termékünk, a Számviteli és pénzügyi iratmintacsomag kiválasztott dokumentumait, valamint 3 home office iratmintát is megkapnak a csomag részeként. Töltse aktívan az izoláció idejét, és tegye rendbe segítségünkkel kötelező és ajánlott iratait!

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Áfa levonhatósága

Bunna Erika

adótanácsadó

Rokkantnyugdíjas ügyvezető

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close