149 találat a(z) Adócsökkentés cimkére

Mutatjuk, hogyan csökkenthető az iparűzési adó című szakértői levezetés Kérdés

Építmény-, telekadó, biztosítás számítása iparűzési adó szempontjából Kérdés

Újabb adócsökkentés és otthonteremtési program jövőre is Cikk

Jövőre az adócsökkentés és az otthonteremtési program is segíti a családokat – erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszélt az MTI-nek.

Adócsökkentés és otthonteremtés – kiszámítónak és biztonságosnak mondott büdzsé Cikk

Az Országgyűlés megkezdte szerdán a jövő évi költségvetésről szóló törvényjavaslat tárgyalását. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint az adócsökkentés és az otthonteremtés büdzséje is a 2017-es központi költségvetés. Az Állami Számvevőszék és a Költségvetési Tanács elnöke egyaránt megalapozottnak nevezte a javaslatot.

Varga: újabb adócsökkentések jöhetnek Cikk

Az adócsökkentés és az otthonteremtés költségvetésének nevezte a jövő évi büdzsét a nemzetgazdasági miniszter. Varga Mihály az MTI-nek szerdán elmondta, hogy a sertéshús mellett a tej, a tojás és a baromfi áfája csökkenhet jövőre 5 százalékra, de mérséklődik az internethasználat és az éttermi szolgáltatások forgalmi adója is. Az állam működési büdzséje nullszaldós lesz.

Május 31-ig félhetnek a NAV-nál – Tállai adócsökkentést javasol Cikk

Csökkenteni kell a jövedelmek adóterheit, a forgalmi, fogyasztási típusú adók arányát pedig növelni a költségvetési bevételekben – hangsúlyozta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára egy sajtótájékoztatón, hozzátéve: az Európai Bizottság szerint is helyes ez a magyar kormány által követett irány.

Helyi adó Kérdés

Helyi iparűzési adónál a K+F tevékenység anyagköltsége Kérdés

Drasztikus adócsökkentés a szomszédban Cikk

Már jövőre a jelenlegi 16-ról 5 százalékra csökken Romániában az osztalékadó – döntött sürgősségi rendeletben kedden a bukaresti kormány.

Bankadó és adócsökkentés is lesz Lengyelországban Cikk

A lengyelországi választások győztese, a nemzeti-konzervatív Jog és Igazságosság (PiS) az előző kormány által javasolt jövő évi költségvetés "nagyon alapos" módosítására készül, egyebek mellett 0,39 százalékos különadót vezetne be a bankok számára – jelentette ki vasárnap este a PiS politikusa, Zbigniew Kuzmiuk.

Újabb adócsökkentéseket jelentettek be Romániában Cikk

Újabb adócsökkentéseket jelentett be Victor Ponta román miniszterelnök, így január 1-jétől mérséklik az osztalékadót, és kiterjesztik a kedvezményes áfát a lakosság és az ipari vállalatok által használt közüzemi vízre.

Adóforradalom lesz Olaszországban? Cikk

„Adóforradalmat” hirdetett meg Matteo Renzi olasz kormányfő az olasz újságok vasárnapi beszámolói szerint. Bejelentette az ingatlanadó részleges eltörlését, valamint általános adócsökkentést ígért.

Ingatlanvásárlás előleg vállalkozónál Kérdés

Ellenzi az IMF a román adócsökkentési terveket Cikk

Ellenzi a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a román kormány adócsökkentési terveit, amelyeket túl korainak tart, ugyanakkor a reformok lassulását is szóvá tette a nemzetközi hitelintézet.

Adócsökkentést ígért Varga Mihály Cikk

Varga Mihály szerint megérett a helyzet arra, hogy a hitelminősítők felminősítsék Magyarországot. A miniszter adócsökkentési tervekről is beszélt.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Ellenőrzött tőkepiaci ügylet szochoja

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Nyugdíjas munkavállalók a koronavírus idején

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szabadság elszámolása

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 április
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close