9 találat a(z) étrendkiegészítő cimkére

Étrend-kiegészítőként adták a valójában potencianövelő, gyógyszerhatóanyagú kapszulát Cikk

Újabb, férfiaknak ajánlott étrend-kiegészítő kapszulában mutatott ki szildenafil és tadalafil gyógyszer-hatóanyagot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma, ezért a hivatal kötelezte a forgalmazót – minőségmegőrzési időre való tekintet nélkül – a termék kereskedelmi forgalomból való azonnali kivonására és a fogyasztóktól való visszahívására, egyúttal megtiltotta ezen megnevezésű termék további forgalmazását és importálását, olvasható a Nébih oldalán.

Potencianövelők forgalmazását tiltotta meg a Nébih Cikk

Gyógyszerhatóanyagot mutattak ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) vizsgálatai a Lak.I Medical Kft. által forgalmazott négyféle, férfiaknak ajánlott étrendkiegészítő kapszulában, ezért a hivatal kötelezte a forgalmazót, hogy a termékeket azonnal vonja ki a kereskedelmi forgalomból, és hívja vissza azokat a fogyasztóktól – közölte honlapján a Nébih. A hatóság egyúttal végleg megtiltotta az érintett termékek – a Red One Plus, a Diablo Extra, a Maraton Classic és a Cold Power étrendkiegészítők – további forgalmazását is.

Életveszélyes hamis fogyókúrás készítmények is lehetnek a piacon Cikk

Allergiás reakciókat válthatnak ki a hamis fogyókúrás készítmények – hívja fel a figyelmet közleményében a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH). Egyre több hamisító használja ki, hogy a késő tavaszi, kora nyári időszakban megnő a kereslet a különböző fogyókúrás szerek iránt, és a tökéletes alak gyors elérését ígérve akár életveszélyes termékeket ajánlanak a fogyasztóknak.

Lehet-e? Kérdés

Tisztelt Szakértő! Kérdésem: egy kerékpárt értékesítő, bérbeadó, javító valamint étrendkiegészítőket árusító társaság köthet-e szerződést SZÉP-kártyára? (Például szabadidős tevékenység miatt.) Válaszát megköszönve: Kné

Betiltotta a Nébih a BoomBoom férfiaknak szánt étrendkiegészítő forgalmazását Cikk

Betiltotta a BoomBoom férfiaknak szánt étrend-kiegészítő forgalmazását a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), az intézkedés az interneten rendelt készítmény gyógyszerhatóanyag-tartalma miatt vált szükségessé, és a hamisítás miatt feljelentést tesznek.

Gyógyszerhatóanyag étrendkiegészítőkben: több terméket kivont a forgalomból a Nébih Cikk

Gyógyszerhatóanyagokat tartalmazó étrendkiegészítőket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Veszélyes étrendkiegészítőt találtak, ne egye! Cikk

Túl magas nikotinsav (niacin) tartalmat mutatott ki a német hatóság egy Amerikai Egyesült Államokból (USA) származó, sportolóknak szánt Musclepharm Assault MP nevű készítményben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz (Nébih) az Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén (RASFF) érkezett riasztás szerint.

Óvatosan az étrendkiegészítőkkel! Becsapós jelölések, hiányos tájékoztatás Cikk

A vizsgált étrend-kiegészítők több mint 61 százaléka nem felelt meg az előírásoknak – ismerteti közleményében a Laboratorium.hu portál közleményében.

Megtévesztő étrendkiegészítők miatt bírságolt a versenyhivatal Cikk

Megtévesztő étrend-kiegészítő- és gyógyszerreklámok miatt bírságolt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), a jogsértésért összesen több mint 38 millió forint bírságot szabtak ki több cégre – közölte a versenyhivatal.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Osztalék

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

Végrehajtónak járó költségek

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

Munkabér átutalása más bankszámlaszámára

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 június
H K Sze Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close