További témák
Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

2018-ban a legjobb választás! – Most akár 22 kreditpont (2+8+10+2)

 • adozona.hu

A 2018. évre vonatkozó törvényváltozások középpontjában az adózás rendjének átfogó átalakítása áll. – Tájékozódjon az Adózónán, és kérje szakértőink segítségét! – Akár 22 kreditpont 2018-ra (2+10+8+2 kreditpont) – 2018-as Adó- és Tb-Különszámok – Kitűnő ár-érték arány! – Rendeljen most!

A 2018-as év elején az adózás rendje teljesen átalakult, az eddigi Art helyett a területet 3 új jogszabály szabályozza. 
Emellett persze sok a kisebb módosítás, és a már nyáron elfogadott törvényváltozásokat is most először "próbálhatja ki" a szakma a gyakorlatban. Az eddigi kommentárjainkat az év folyamán számos részletesebb követi majd, amelyekben előfizetőink minden fontos adó-, tb-, számviteli, és munkajogi információt, értelmező magyarázatot megtalálnak.

Széles szolgáltatáscsomag, kimagasló szakmai színvonal, verhetetlen ár!

Adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen – az Adózóna megoldás a kérdéseire:
Egész évben kérdezheti szakértőinket, és hozzáfér a kérdés-válasz archívumhoz.
Megbízható, színvonalas szakmai tartalmat biztosít.
Naprakész információkkal segít frissen tartani az ismereteit.
Napi és heti hírlevelekben tájékoztatja a jogszabályok változásairól.
Nyomtatható változatban is elérhetők a cikkek, a kérdés-válaszok és a jogszabályok is.
Előszűrt törvénytár időállapotok szerinti kereséssel (adózás, számvitel, tb, munkajog, cégjog).
Csak most akár 22 kreditpont! – A 2018-as év elei kampány ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott Adózás-2018 (e-learning) című 16 900 Ft+áfa értékű kreditpontos online képzést is.
• A Max csomagban már a 2018-as HVG Adó- és Tb-különszámok!

Válassza a legjobb árú szolgáltatáscsomagot,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>

Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Most akár 22 kreditpont!
(2+8+10+2 kreditpont a következők szerint)

1. Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után postai úton küldünk ki.

2. A 2018-os év eleji kampányidőszakban az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 16 900 Ft+áfa értékű online képzést is:

Adózás 2018. (e-learning) című kreditpontos online képzés a NAV szakértőivel – amelynek az elvégzésével további kreditpontokat tud szerezni, összesen akár újabb 20 kreditpontot:

8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör – NGM/72-1462/2017
10 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ – NGM/76-1084/2017
2 kreditpont – Könyvvizsgálók – BP-10/2018

Igen, ez egyszerre értendő! A képzés elvégzésével jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 2, a 8 és a 10 kreditet is!
Kreditpont besorolás: adó, számvitel, pénzügy; 2018-ra elszámolható kreditpontok; mérlegképes könyvelőknek: vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör.

Az online képzéshez a 2018. január 5-e és március 13-a között beérkező új, valamint a megújító előfizetőink kapnak hozzáférést, amennyiben az előfizetés díját 2018. március 30-áig befizetik. Az online képzésen megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen, 2018. április 25-éig! A részvételhez szükséges azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után postai úton küldjük ki. Az azonosító kódot a számla kísérő levelében tüntetjük fel.
A System Media Kft. online képzéseire a cég honlapján kell majd regisztrálni, a befizetést követően kiküldött azonosító kóddal együtt. Az online képzéseken való részvétel a System Media akkreditált képzési rendszerében történik, az elvégzést a System Media Kft. igazolja, amely az NGM felé is automatikusan lejelentésre kerül. Az igazolások kiállítására kizárólag a System Media Kft. jogosult.

(Részletek a képzésekről lejjebb.)

Szüksége van 2018-as kreditpontokra?
Rendelje meg előfizetését most! >>

Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját. Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna Magyarország mértékadó adózási szakportálja. Közösségéhez tartozni, a szolgáltatáscsomagját vásárolni olyan szakmai biztonságérzetet ad, ami nélkülözhetetlen a szakmabeliek számára a mindennapi munkájuk során. Az Adózóna.hu csapata több mint húsz szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy Önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Az Adózóna előfizetők 97%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat! *

Talán érdekli Önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem maradnak le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Egyszerű, gyors tájékozódás: online bárhonnan elérhető az oldal.
Kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomag, bárki számára elérhető áron.

* Forrás: HVG piackutatás 2017.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!


Részletek az ajánlat részét képező online képzésről:

Adózás 2018. (e-learning) című kreditpontos online képzés a NAV szakértőivel

Eredeti ára a System Media Kft-nél:  16 900 Ft+áfa, amelyen az akció alatt megrendelő Adózóna előfizetők ingyenesen vehetnek részt.

ELŐADÓK:

• dr. Asztalos Zuzsa (SZJA, KIVA) osztályvezető, NAV
• dr. Papp Adrienn (ADÓIGAZGATÁS) főosztályvezető-helyettes, NAV
• Sike Olga (ÁFA) főosztályvezető-helyettes, NAV
• Debreczeni László (TERMÉKDÍJ) főosztályvezető- helyettes, OKTF, Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság

MEGSZEREZHETŐ 2018-as KREDITPONTOK:

8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör – NGM/72-1462/2017
10 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ – NGM/76-1084/2017
2 kreditpont – Könyvvizsgálók – BP-10/2018

A System Media Kft. online képzéseire a cég honlapján kell majd regisztrálni, a befizetést követően kiküldött azonosító kóddal együtt. Az online képzéseken való részvétel a System Media akkreditált képzési rendszerében történik, az elvégzést a System Media Kft. igazolja, amely az NGM felé is automatikusan lejelentésre kerül. Az igazolások kiállítására kizárólag a System Media Kft. jogosult.

TÉMAKÖRÖK:

• Szja (90 perc): Az adózás rendjének újraszabályozásával összefüggő módosítások az Szja tv.-ben ▪ Módosuló és új fogalmak ▪ Az egyes jövedelmek adóztatására vonatkozó szabályok módosításai ▪ Költségelszámolással kapcsolatos szabályok változásai ▪ Módosuló adómentes juttatások és új adómentes rendelkezések ▪ KIVA ▪ Egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás
• Áfa (120 perc): Elektronikus adatszolgáltatás a számlák adatairól (számlázó programmal előállított számlák, nyomdai úton előállított számlák esetén) ▪ Belföldi összesítő jelentéssel kapcsolatos változások ▪ Adómérték csökkenések  ▪ Az Áfá-ra vonatkozó egyes eljárási szabályok beépülése az Áfa tv-be
• Adóigazgatás (120 perc): Az adóigazgatási eljárás szabályainak megújítása ▪ Az új szabályozás koncepciója ▪ Az Air. és az Art. viszonya ▪ Az adóigazgatási eljárás alapelvei (Air., Art.) ▪ A Ket. helyébe lépő közigazgatási rendtartásról szóló törvény (Ákr.) rendelkezéseinek beépítése ▪ Az ellenőrzés megújuló szabályai ▪ Jogorvoslati eljárás ▪ Az adóigazgatás folyamata ▪ Az adókötelezettségek ▪ Egyes adóigazgatási eljárások ▪ Elévülés ▪ Jogkövetkezmények ▪ jogkövetkezmény alóli mentesülés ▪ Adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői tevékenység bejelentése ▪ Az állami adó- és vámhatóság által nyújtott szolgáltatások ▪ Mellékletek ▪ Önálló adóvégrehajtási törvény – Avt.
• Termékdíj (30 perc): Termékdíj rendszer változásai 2018. ▪ Termékdíj módosítások ▪ Pontosítások

A KÉPZÉS MENETE: A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit a System Media Kft. honlapján az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után oszt ki. Az ingyenes részvételhez a regisztráiókor meg kell adni a kapott kedvezményre jogosító kódot, amely az Adózóna előfizetési díjának befizetése után a számlakísérő levélben lesz megtalálható.
A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.
Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.
Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.
ELŐNYEI:
Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

SAJÁT IDŐBEOSZTÁS: A videófilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2018. április 30. 23:59 percig kell megnézni! VIZSGA NINCS!
Kérjük ügyeljen rá, hogy a System Media Kft. honlapján az "Adózóna" jelölésű képzésre jelentkezzen, ellenkező esetben a jelentkezése nem díjmentes.
Kérdés esetén a System Media ügyfélszolgálata hétfőtől-csütörtökig 9.00-16.00-ig, pénteken 9.00-13.30-ig várja hívását!
A beérkező regisztrációk visszaigazolására a System Media az ügyfélszolgálatának nyitvatartási ideje alatt köteles.

* Feltételek:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2018. január 5-étól március 13-áig beérkező megrendelésekre vonatkoznak, abban az esetben, ha a megrendelő az előfizetés díját 2018. március 29-éig befizeti.
A kreditpontos képzést 2018.04.25-én 23:59 percig végezhetik el az Adózóna előfizetők.

Az Early Bird ajánlat abban az esetben él, ha a megrendelés 2018. január 5-e és 24-e között érkezik be, és 2018. február 1-jéig befizetésre kerül.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.
Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg a bizalmát!

Az előfizetéssel elérhető tartalmak között további cikkeket olvashat a témáról.

Válasszon csomagajánlataink közül:

Ha előfizetőnk, lépjen be!

Ha most fizet elő a szolgáltatásra, akkor az Adózóna előfizetési csomag részeként garantáltan megkap 5 iratmintát, amelyet az Adózóna legfrissebb kiadványából, a GDPR – Munkaügyi iratminta csomagból szakértőink választottak ki önnek. Az akció feltételei a 2018. augusztus 23-tól 2018. szeptember 30-ig megrendelt, és 2018. október 10-ig befizetett előfizetésekre vonatkoznak.
Részletek »

* A termékek külön megvásárlása esetén fizetendő ár.
** Az Adózóna.hu előfizetése után három személynek jár 2-2 kreditpont, amelyet elszámolhat a szakképzésébe. A kreditpontok kedvezettjeinek nevét és regisztrációs számát a rendeléskor megadott adatokkal a befizetés után kiküldött számlán tüntetjük fel.


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Bizonylatok elektronikus tárolásának lehetősége

Antretter Erzsébet

adószakértő, mérlegképes könyvelő

Niveus Consulting Group Kft.

Külföldön vásárolt gépjármű áfája

Nagy Norbert

adószakértő

2018 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
hirdetés
FONTOS JOGSZABÁLYOK
 1. KATA és KIVA 2012. évi CXLVII. törvény a kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról
 2. Art. 2003. évi . XCII. törvény
 3. Áfa 2007. évi CXXVII. törvény
 4. Áht. 1992. évi XXXVIII. törvény
 5. EHO tv. 1998. évi LXVI. törvény az egészségügyi hozzájárulásról
 6. Ekho tv. 2005. évi CXX. törvény az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulásról
 7. EVA tv. 2002. évi XLIII. törvény az egyszerűsített vállalkozói adóról
 8. Helyi adó tv. 1990. évi C. törvény a helyi adókról
 9. Itv. 1990. évi XCIII. törvény az illetékekről
 10. Jöt. 2003. évi CXXVII. törvény a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól
 11. Rega. tv. 2003. évi CX. törvény a regisztrációs adóról
 12. Szakhoz. tv. 2003. évi LXXXVI. törvény a szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról
 13. Számv. tv. 2000. évi C. törvény a számvitelről
 14. Szja 1995. évi CXVII. törvény
 15. Szlarend 24/1995 PM rendelet
 16. Tao tv. 1996. évi LXXXI. törvény a társasági adóról és az osztalékadóról
 17. Tbj. 1997. évi LXXX. törvény a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről
 18. Tbj. vhr. 195/1997. (XI. 5.) Korm. rendelet a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről szóló 1997. évi LXXX. törvény végrehajtásáról
 19. Tny. 1997. évi LXXXI. törvény a társadalombiztosítási nyugellátásról
 20. Tny. vhr. 168/1997. (X. 6.) Korm. rendelet a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény végrehajtásáról

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X