hirdetés
További témák
  • Névtelen kérdező
Hozzászólások 0

E-papír

Tisztelt Szakértő! Szeretném megkérdezni, hogy az e-papíron keresztül küldött levélről kapunk-e valahova valamilyen visszaigazolást, hogy a címzett megkapta? A NAV szólított fel bennünket egy kérelem kapcsán hiánypótlásra, amit ezen a rendszeren keresztül küldtem el csatolmányokkal együtt. De visszakeresni sem lehet azt, amit elküldtem. Kinyomtatásra sincs lehetőség ezen az oldalon (csak a piszkozat mentésére). Mivel minden határidőhöz kötött, így csak reménykedhetek abban, hogy minden rendben megy a maga útján? Vagy gyanakodnom kellene, ha nem kapok választ pár napon belül? A bevallások esetén már kapásból jön a feladási igazolás, illetve a letöltési igazolás. Ennél a rendszernél ilyesmire ne is számítsak? Válaszát előre is köszönöm.


Szakértőnk válaszát csak előfizetőink olvashatják belépést követően. Amennyiben még nincs előfizetése, ezen az oldalon részletes információt tudhat meg választható előfizetési csomagjainkról.

Ha előfizetőnk, lépjen be!

hirdetés
hirdetés

Ha most fizet elő, garantáltan megkapja a HVG Extra Business és HVG Extra Pszichológia egy-egy számát, ezen kívül részt vehet a sorsoláson, amelyen wellnesshétvégét és Kern András zenés estjére nyerhet két jegyet! Az akció feltételei a 2018. április 26-tól 2018. május 31-ig megrendelt, és 2018. június 8-ig befizetett előfizetésekre vonatkoznak.
Részletek »

* A termékek külön megvásárlása esetén fizetendő ár.
** Az Adózóna.hu előfizetése után három személynek jár 2-2 kreditpont, amelyet elszámolhat a szakképzésébe. A kreditpontok kedvezettjeinek nevét és regisztrációs számát a rendeléskor megadott adatokkal a befizetés után kiküldött számlán tüntetjük fel.


 
TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!
hirdetés
2018 május
H K Sze Cs P Sz V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X