hirdetés
További témák

49/2011. Adózói kérdésre adott válasz (AVÉ 2011/12.)

A munkaerőt kölcsönzőre átterhelt rehabilitációs hozzájárulás a munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás adóalapjába tartozik

  • Kibocsátó(k):
  • Jogterület(ek):

MIRŐL SZÓL EZ A JOGSZABÁLY?

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (továbbiakban: Áfa törvény) 65. §-ában foglaltaknak megfelelően a termékértékesítés, szolgáltatásnyújtás adóalapja - ha az Áfa törvény másként nem rendelkezik - az a pénzben kifejezett ellenérték, amelyet a jogosult kap (vagy kapnia kell), akár a termék beszerzőjétől, szolgáltatás igénybevevőjétől, akár harmadik féltől [ideértve a támogatások bármely olyan formáját is, amely a termék értékesítésének, szolgáltatás nyújtásának árát (d...

Saldo

és a

HVG Orac

Jogszabálykövetés szolgáltatásunk szakmai szolgáltató partnerei a

A folytatáshoz előfizetés szükséges

Lezárt cikkeinket és a szolgáltatásainkat előfizetőként olvashatja el, tájékozódjon, milyen előnyökkel jár az előfizetés és válasszon alábbi csomagajánlataink közül!

Ha előfizetőnk, lépjen be!
hirdetés
hirdetés

2018-ban a legjobb választás – akár 22 kreditpont, System Media kreditpontos online képzés és a gyorsaknak extra Early Bird ajánlat!
Ha 2017. január 24-éig rendel, akkor Early Bird akciónk keretében kiküldjük önnek a HVG Kiadó Adóellenőrzés a gyakorlatban - 2018 című kiadványát is.
Az akció feltételei a 2018. január 5-étől március 13-áig megrendelt, és 2018. március 29-éig befizetett előfizetésekre vonatkoznak.

* A termékek külön megvásárlása esetén fizetendő ár.
** A csomag megvásárlásával most akár 22 kreditpontot is szerezhet: az Adózóna.hu előfizetése után három személynek jár 2-2 kreditpont; és ha most rendel, kreditpont gyűjtő akciónk keretében további 20 kreditpontot gyűjthet a System Media Kft. online képzésével. Részletek>>

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X