hirdetés
További témák
Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Sikeres rajt az Adózónával – 21 kreditpont 2016-ra!

 • adozona.hu
1

Minden évkezdés izgalmakkal teli, jó már az első döntéseinkkel megalapozni, hogy az új év még sikeresebb legyen, mint az előző volt. Az Adózóna ehhez 2016-ban is minden segítséget megad: rögtön év elején garantáljuk szükséges kreditpontjai jó részét, Max csomagunk előfizetőit a HVG adó- és tb különszámaiban is tájékoztatjuk a legfontosabb törvényváltozásokról, és minden előfizetőnknek egész évben biztos támaszt nyújtunk az adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka és cégjog területein. Rendeljen most! Velünk 2016 is könnyebb lesz!

hirdetés
hirdetés
Az Adózóna Magyarország mértékadó adózási szakportálja. A közösségéhez tartozni, a szolgáltatáscsomagját vásárolni olyan szakmai biztonságérzetet ad, ami nélkülözhetetlen a szakmabeliek számára a mindennapi munkájuk során.

Széles szolgáltatáscsomag, kimagasló szakmai színvonal, verhetetlen ár!

Adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen – az Adózóna megoldás a kérdéseire:
Egész évben kérdezheti szakértőinket, és hozzáfér a kérdés-válasz archívumhoz.
Megbízható, színvonalas szakmai tartalmat biztosít.
Naprakész információkkal segít frissen tartani az ismereteit.
Napi és heti hírlevelekben tájékoztatja a jogszabályok változásairól.
Nyomtatható változatban is elérhetők a cikkek, a kérdés-válaszok és a jogszabályok is.
Előszűrt törvénytár időállapotok szerinti kereséssel (adózás, számvitel, tb, munkajog, cégjog).
• Verhetetlen áron! – Ha csak egyszer is szükség lesz rá az év során, már többszörösen megérte az árát!
Csak most akár 21 kreditpont! – A Sikeres rajt –2016 kampány ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott 7500 Ft+áfa értékű online képzést is.
• A Max csomagban a 2016-os HVG Adó- és Tb-különszámok!

Válassza a legjobb árú szolgáltatáscsomagot,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>

Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!Most akár 21 kreditpont!


1. Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után postai úton küldünk ki.


2. A 2015-ös év végi kampányidőszakban az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 7500 Ft értékű online képzést is:

• Legfontosabb adójogszabály változások 2016-ban –Adó, számvitel, pénzügy kategória (kreditpontos online képzés), amelynek az elvégzésével további kreditpontokat tud szerezni, összesen akár újabb 19 kreditpontot:

8 kreditpont – Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör)
• 9 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
• 2 kreditpont – Könyvvizsgálók

Igen, ez egyszerre értendő! A képzés elvégzésével jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 4, a 10 és a 8 kreditet is!

Az online képzéshez a 2016. január 5. és 2016 március 16. között beérkező, új, valamint a megújító előfizetőink kapnak hozzáférést, amennyiben az előfizetés díját 2016. március 31-éig befizetik. Az online képzésen megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen, 2016. április 15-éig! A részvételhez szükséges azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után postai úton küldjük ki. Az azonosító kódot a számla kísérő levelében tüntetjük fel.

(Részletek a képzésekről lejjebb.)

Biztosítsa 2015-ös kreditpontjait!
Rendelje meg előfizetését most! >>

Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját. Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna.hu csapata több mint húsz szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy Önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Talán érdekli Önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem maradnak le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Egyszerű, gyors tájékozódás: online bárhonnan elérhető az oldal.
Kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomag, bárki számára elérhető áron.

Köszönjük a visszajelzéseket, örülünk a véleményeknek.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül>>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!Részletek az ajánlat részét képező online képzésekről:

Legfontosabb adójogszabály változások 2016-ban –Adó, számvitel, pénzügy kategória (kreditpontos online képzés) – Eredeti ára: 7500 Ft+áfa


AJÁNLÓ: Ajánljuk rendezvényünket mindazoknak, akik szeretnék a 2016-ben hatályossá váló jogszabályokat, változásokat megismerni és mindemellett összegyűjteni vállalkozási szakon a 2016-os képzési évi kötelező könyvelői krediteket, továbbá adószakértő, adótanácsadó, okleveles adószakértő és könyvvizsgáló krediteket gyűjteni.

ELŐADÓK:
• Bonácz Zsolt adószakértő, adótanácsadó
• Dr. Orbán Ildikó főosztályvezető Nemzeti Adó- és Vámhivatal
• Széles Imre főosztályvezető, ONYF
• Kardosné Birkás Anikó okleveles könyvvizsgáló

MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK:

8 kreditpont – Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör
• 9 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
• 2 kreditpont – Könyvvizsgálók

A KÉPZÉS MENETE: A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítettünk, amelyet a System Media Kft. oktatási portálján tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztanak ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!
ELŐNYEI:
• Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
• Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
• Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.
A kreditpontok megszerzéséhez az internetkapcsolattal rendelkező számítógépén előre meghatározott sorrendben kell végignézni, végighallgatni a képzés videófilmjeit. Amennyiben az összes filmet maradéktalanul végignézte, a képzés elvégzettnek minősül. A képzés elvégzéséről elektronikus úton küldünk hivatalos igazolást.
SAJÁT IDŐBEOSZTÁS: A videófilmek (5 darab) modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2016. április 15. 23:59 percig kell megnézni! FIGYELEM! Kérjük ügyeljen rá, hogy a System Media Kft. honlapján az "Adózóna" jelölésű képzésre jelentkezzen, ellenkező esetben a jelentkezése nem díjmentes.
VIZSGA NINCS!
Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk segítségére lesz a munkájában!


* Feltételek:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2016. január 5-étól március 16-áig beérkező megrendelésekre vonatkoznak, abban az esetben, ha a megrendelő az előfizetés díját 2016. március 31-éig befizeti.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.
Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@hvg.hu e-mail címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg a bizalmát!

Az előfizetéssel elérhető tartalmak között további cikkeket olvashat a témáról.

Válasszon csomagajánlataink közül:

Ha előfizetőnk, lépjen be!

Ha most fizet elő, ünnepi akciónkban 25%-os HVG Könyvkupont kap, ezen kívül részt vesz a sorsoláson, ahol 10 db 10.000 forint értékű Douglas vásárlási utalványt, 10 db tea csomagot (tea válogatás és A nagy teakönyv), valamint 10 db csokoládé csomagot (csokoládé válogatás és a Csokoládémánia című könyv) sorsolunk ki! Az akció feltételei a 2017. augusztus 15-étől szeptember 28-áig megrendelt, és 2017. október 10-éig befizetett előfizetésekre vonatkoznak.

Részletek »

* A termékek külön megvásárlása esetén fizetendő ár.
** Az Adózóna.hu előfizetése után három személynek jár 2-2 kreditpont, amelyet elszámolhat a szakképzésébe. A kreditpontok kedvezettjeinek neve és regisztrációs száma a befizetés után kiküldött számlán lesz feltüntetve.


Hozzászólások (1)

Gönczi Margit

Szeretnék érdeklődni, hogy azok akik 2015. október hónapban hosszabitották meg az előfizetésüket, azokra is vonatkozik a fent említett kreditképzés.

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!
hirdetés

Kérdések és válaszok

Nyugdíj – önkormányzati tiszteletdíj

Winkler Róbert

nyugdíjszakértő

Katas bt. bevételének felosztása

Szipszer Tamás

adószakértő

Iparűzési adó – kisadózó útdíjlevonása

Szipszer Tamás

adószakértő

2017 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
hirdetés
FONTOS JOGSZABÁLYOK
 1. KATA és KIVA 2012. évi CXLVII. törvény a kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról
 2. Art. 2003. évi . XCII. törvény
 3. Áfa 2007. évi CXXVII. törvény
 4. Áht. 1992. évi XXXVIII. törvény
 5. EHO tv. 1998. évi LXVI. törvény az egészségügyi hozzájárulásról
 6. Ekho tv. 2005. évi CXX. törvény az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulásról
 7. EVA tv. 2002. évi XLIII. törvény az egyszerűsített vállalkozói adóról
 8. Helyi adó tv. 1990. évi C. törvény a helyi adókról
 9. Itv. 1990. évi XCIII. törvény az illetékekről
 10. Jöt. 2003. évi CXXVII. törvény a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól
 11. Rega. tv. 2003. évi CX. törvény a regisztrációs adóról
 12. Szakhoz. tv. 2003. évi LXXXVI. törvény a szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról
 13. Számv. tv. 2000. évi C. törvény a számvitelről
 14. Szja 1995. évi CXVII. törvény
 15. Szlarend 24/1995 PM rendelet
 16. Tao tv. 1996. évi LXXXI. törvény a társasági adóról és az osztalékadóról
 17. Tbj. 1997. évi LXXX. törvény a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről
 18. Tbj. vhr. 195/1997. (XI. 5.) Korm. rendelet a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről szóló 1997. évi LXXX. törvény végrehajtásáról
 19. Tny. 1997. évi LXXXI. törvény a társadalombiztosítási nyugellátásról
 20. Tny. vhr. 168/1997. (X. 6.) Korm. rendelet a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény végrehajtásáról

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X